zaterdag 10 januari 2015

Een schoolvoorbeeld van taqiyya


Nederlandse moslims verklaren oorlog aan extremisme
Op Facebook maken Nederlandse moslims duidelijk dat ze niets te maken willen hebben met terrorisme.

Het heeft even geduurd, maar Nederlandse moslims spreken zich dan eindelijk massaal uit tegen de Radicale Islam en, specifiek, terroristische aanslagen. Op Facebook zijn zij – die zichzelf de zwijgende meerderheid noemen – een pagina begonnen om zich te distantiëren van iedere vorm van religieus geweld.
 Aldus jubelde Michael van der Galiën, zelf een bekeerling tot het soefisme, gisteren op De Dagelijkse Standaard.

Helaas, te vroeg gejuicht. Amper een dag later moet Frank Verhoef ook op DDS vaststellen: 
‘Niet mijn islam’ vooral gesteund door roomblanke niet-moslims.

Zwaar teleurstellend.
Hoera, de drie dagen geleden opgerichte Facebook-pagina ‘Niet mijn islam‘ heeft 12.000 likes verzameld! Dat zijn allemaal moslims die zich verzetten tegen de terreuraanslag van de radicale moslimextremisten die in Parijs de redactie van Charlie Hebdo hebben uitgemoord. Toch? Nou, niet helemaal. Of moet ik zeggen, helemaal niet? Oud-Kamerlid Jhim van Bemmel deed vanochtend vroeg de ontdekking dat vooral roomblanke niet-moslims de Facebook-pagina liken:
 Maar het wordt nog erger. Een paar uur later komt GeenStijl met het volgende bericht:
Facebookpagina #nietmijnislam is van islamfundi.

... de Facebookpagina is gestart door... Mohamed Azahaf! Welja. Het gesubsidieerde voetsoldaatje van Fatima Elatik. Het bidmaatje van Yassin Elforkani. De PvdA-connectie van de Westermoskee, het haatpaleis dat op dubieuze Koeweitse fundament(alist)en is gebouwd. Maar Mohamed Azahaf is vooral de Osama Bin Laden Fanboy die JUICHTE om de dood van Theo alsook hoopte dat Greet & Ayaan een kogel zouden koppen. Die maakt dus tegenwoordig Facebookpagina's 'Niet mijn islam'. LOL. Maar hij beweert dat-ie z'n leven gebeterd heeft. Dus laten we eens luisteren wat hij nog meer zegt dan, want vanmorgen was het moslimmeneertje op Radio 1. Daar zei hij in beschaafde bewoordingen hele debiele dingen. En niemand die hem weerwoord gaf, dus doen wij het maar. Na de breek.
"Oorlog is bedrog", zei Mohamed in de 7e eeuw tegen zijn volgelingen en hij gaf ze toestemming om, indien nodig, te liegen en te bedriegen om zichzelf en/of de islam te beschermen. Dat heet taqiyya en wat hierboven staat is er een schoolvoorbeeld van.