zondag 29 augustus 2010

”Kein Schwarz. Kein Rot. Kein Gold”


Door E.J. Bron

Een interview met de Duitse islamcriticus Udo Ulfkotte in de Leipziger Volkszeitung

Kort nadat de voormalige senator (wethouder) van financiën in Berlijn, het huidige bestuurslid van de Deutsche Bundesbank Thilo Sarrazin, met zijn boek ”Deutschland schafft sich ab” de vinger weer eens op de zere plek heeft gelegd en gezorgd heeft voor een opstand onder alle ”goedmenschen” in Duitsland, verschijnt nu het nieuwe boek van de islamcriticus Udo Ulfkotte, getiteld: ”Kein Schwarz. Kein Rot. Kein Gold. Armut für alle im ’lustigen Migrantenstadl’.”

Hieronder een interview met Udo Ulfkotte in de Leipziger Volkszeitung:

De islamcriticus Udo Ulfkotte heeft net als Thilo Sarrazin een eigen analyse met betrekking tot de migratieproblemen in Duitsland uitgewerkt. Zijn boek is een bittere afrekening met de immigratiepolitiek.

LVZ (Leipziger Volkszeitung): Meneer Ulfkotte, Sarrazin schrijft het boek ”Deutschland schafft sich ab”, u publiceert een boek met de titel ”Kein Schwarz. Kein Rot. Kein Gold – Armut für alle im ’ lustigen Migrantenstadl´”. Is het op dit moment chique om over een eventuele ondergang te schrijven?

Udo Ulfkotte: De ondergang is zeker nog een eindje verwijderd. Desondanks zijn we op de goede weg naar meer staatsschulden, meer criminaliteit, meer politieke en democratische lusteloosheid, en een snel toenemende ontevredenheid onder de mensen in dit land. In het Duitsland van het jaar 2010 hebben we dringend een discussie over de werkelijke getallen en feiten nodig, weg van de gemanipuleerde criminaliteitsstatistieken en mooier voorgestelde getallen van de sociale instanties. Het trefwoord daarbij luidt ”migratieachtergrond”. Wat bij iedere politieambtenaar, gevangenismedewerker, rechter en officier van justitie evenals bij medewerkers van arbeidsbureaus en sociale instanties al lang bekend is, wordt voor de burgers in dit land uitgebreid verzwegen, hoewel deze vooral in de dichtbevolkte gebieden dagelijks een andere ”realiteit” beleven en moeten meemaken

Artikel7.nu