zondag 11 oktober 2009

Prof. Begemann: Ik geloof niet dat er een klimaatcrisis is

Opmerkelijk uitspraken van professor Begemann:

(1) Klimaatspecialisten bestaan niet. Wel fysici, natuurkundigen, onderstreept Begemann.

(2) Begemann over Noordpool: De zomers zijn wat warmer, de winters zijn kouder en een maand langer, sinds de laatste 10 jaar. Er is meer neerslag op de Noordpool, waardoor warm water valt, waardoor onderkant (en dus niet de bovenkant door de zon) van de ijskap op de Noordpool dunner wordt.

(3) 2 Pre-Inuït archeologische sites 1000km onder de Noordpool onder archeologisch wetenschappelijk onderzoek in Canada wijzen uit: 1000 jaar oude site Inuit leefde van jacht, echter op 4000 jaar oude site leefde de Innuit van Landbouw. Dat impliceert dat het klimaat daar veel warmer was dan nu.

(4) Bij verminderd ijs oppervlakte van drijfijs voedt de ijsbeer zich met andere dan zeehond/zeeleeuw vanuit de ijsschotsen. Ze zijn gemiddeld zeer gezond aangetroffen op diverse geheel ijsvrije eilanden.

(5) Wetenschappers geven hun (waarnemings/meet-)fouten niet toe in de klimaathausse, dat is zeer onwetenschappelijk, zo stelt Begemann!

(Voorbeelden kennen we inmiddels genoegzaam van het IPCC, van het KNMI en van de Climate Research Unit (CRU) )

(6) Voorbeeld van Begemann: Het mega blok zeeijs, dat afbrak op de Zuidpool ter grootte van staat Californië, bleek meetfout van een sateliet. (Ik ken dit voorbeeld/feit eigenlijk ook niet voldoende? Wie? Is dit geloofwaardig door Begemann aangehaald, Theo?)

(7) Begemann stelt concluderend vats, dat het klimaat steeds veranderd, echter gelooft geheel niet in een klimaatcrises van enige omvang en importantie.

Kortom zoals de weldenkende klimaatsceptici van het Klimaatalarmisme reeds lang hadden vastgesteld aan de hand van de toenemende stroom bewijzen tegen de KlimaatHoax-rapporten van het IPCC en van Al Gore's docudrama's!

Video van het interview met professor Begemann op: De klimatosoof

Er gaan miljarden om in deze klimaatindustrie. Blijkbaar is het "Hou jij ze dom, dan hou ik ze arm" van vroeger vervangen door "Hou jij ze bang, dan hou ik ze arm". Want dat deze hoax met man en macht in stand wordt gehouden om politieke macht en (belasting)geld moet toch zo langzamerhand ook wel eens tot het grote publiek doordringen?

Update: Zelfs de linkse roeptoeter BBC begint het licht te zien: What happened to global warming?