dinsdag 21 november 2017

BERLIJN - UPDATE - De Duitse politie heeft met de arrestatie van zes Syriërs een mogelijke aanslag op de bij Nederlanders populaire kerstmarkt van Essen voorkomen.

Volgens Duitse media gaat het om IS-leden.

Jaarlijks trekt de markt in Essen, die volgende week start, zo’n vijf miljoen bezoekers. Onder hen vele tienduizenden Nederlanders. Bild en de Hessenschau melden dat juist deze markt was uitgezocht voor een aanval. Andere media citeren een politiewoordvoerder die Essen niet wil bevestigen.

Verder lezen>>>
  

Dat is in ieder geval één aanslag die voorkomen is, maar ongetwijfeld zitten er meer in de planning. Reken maar dat onze moslimvrienden er alles aan zullen doen om dit een bloederige Kerst te laten worden nu hun kalifaat verpletterd is.

En laat vooral die laatste alinea van dat bericht eens goed tot u doordringen:

"De arrestanten hebben voor IS hebben gevochten in het Midden-Oosten. Ze zijn volgens Duitse media tussen december 2014 en september 2015 als vluchteling naar Duitsland gekomen."

Precies waar mensen als Geert Wilders dus al jaren voor waarschuwen is gebeurd. Geharde strijders en fanatieke mohammedanen zijn van het slagveld teruggekeerd in de vluchtelingenstroom. Iets wat Judith Sargentini op 18 mei 2015 op Twitter hooghartig als volgt afdeed:

"Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. Is hysterie

http://tinyurl.com/ycxqq4zh

Het wordt hoog tijd dat we verdwaasde figuren als Judith Sargentini en al diegenen die weigeren onze grenzen te sluiten voor de massaal binnenstromende Mohammedanen verantwoordelijk houden voor de dode en verminkte slachtoffers van jihadaanslagen, ze uit hun machtsposities gooien en aanklagen voor landverraad en op zijn minst dood door schuld!