woensdag 26 juli 2017

De moslimbroederschap heeft Amsterdam overgenomen

Dat kunnen we wel stellen na de berichtgeving van vorige week. Voor het Algemeen Dagblad, NRC en Trouw was het geen nieuws en die melden het niet (als ik niks gemist heb dat is). De Volkskrant verwijst summier naar de column van Nausica Marbe in de Telegraaf:

Achter de schorsing van Saadia a T, topambtenaar van de gemeente Amsterdam, schuilt volgens De Telegraaf een ‘PvdA-moslimkartel’ rond politica Fatima Elatik.
Volgens De Telegraaf‘, suggereert dat het dus ook niet zo zou kunnen zijn. De Volkskrant weigert zelfs maar te erkennen na een overdaad aan bewijs dat er werkelijk iets heel erg mis is in Amsterdam. Het is niet alleen in Amsterdam en de PvdA heel erg mis, en de PvdA bestuurt Amsterdam níet in zijn eentje, ook de landelijke media dekken de islamitische machtsovername in de hoofdstad van Nederland af. Het hoort algemeen bekend te zijn wie of wat de moslimbroederschap is (*). Dat mag je verwachten van media, politieke partijen en veiligheidsdiensten in een land waar de islam zich genesteld heeft. Eigenlijk zouden er
zelfsdagelijks Postbus 51 spotjes over uitgezonden moeten worden.

Laten we de berichtgeving van vorige week nog eens op een rijtje zetten (het is ongeveer op chronologische volgorde van verschijnen), zodat we alles overzichtelijk bij elkaar hebben (en daar staan heel veel linkjes in):

Lees meer>>>