maandag 24 april 2017

Zwitserland draait door: 1.000 extremistische moslims doen binnenkort mee aan salafisme-congres in Zürich

(Door: Michael van der Galien)

Waarom krijgen deze mensen, die het Westen haten en willen vernietigen, alle ruimte om een achterlijk congres te houden? En dan ook nog in één van Europa’s mooiste landen?


Gestoord, gestoorder, Zwitserland: maar liefst duizend radicale moslims “uit de hele wereld” komen in mei naar het World Trade Center in Zürich-Oerlikon om daar een congres bij te wonen van, voor en door Salafisten. Dat zijn aanhangers van de meest radicale versie van de fundamentalistische islam.

Hilarisch genoeg draagt het congres de naam Longing For Peace, wat natuurlijk je reinste flauwekul is. Als moslimextremisten ergens niet op zitten te wachten dan is het op vrede. Zij verdelen de wereld in twee soorten mensen: goede moslims (lees: moslimextremisten) en ongelovigen. De eersten moeten de laatste onderdrukken en mogen hen zelfs uitmoorden, als het even kan. Dat is hun versie van ‘vrede’: een wereld gedomineerd en onderdrukt door henzelf.

Lees verder>>>

Longing For Peace je reinste flauwekul? Dat denk ik toch niet. Want wanneer denken moslims dat er op aarde vrede uitbreekt? Juist ja, wanneer op de hele planeet alleen Allah nog aanbeden wordt. Dus eigenlijk draagt het congres de naam: Longing For Peace (when we will finally have conquered, converted or murdered all those f*cking infidels).

Leuke naam voor een congres, gehouden midden in het Westen, waar je dus je gastheren een rad voor ogen draait en stiekem even een klap in het ongelovige gezicht geeft door zogenaamd naar vrede te verlangen, met als boodschap aan je medemoslims "wanneer we eindelijk al die verd*mde ongelovige honden zullen hebben overwonnen, bekeerd of vermoord". En reken maar dat al die lieve, o zo goed geïntegreerde medelanders van ons die bedekte boodschap luid en duidelijk ontvangen. En er van harte mee instemmen!

Verbazingwekkend dat Michael van der Galien dat als soefi-moslim niet opmerkt...