woensdag 22 februari 2017

Marokkaan lekt over Wilders zoals Marokkaan lekte over Van Gogh

Door Joost Niemöller

Farid K., ongeveer dertig, van Marokkaanse afkomst, is een politieman die werkt voor de dienst Bewaken & Beveiligen, en was speciaal ingezet bij de beveiliging van Geert Wilders.  In die hoedanigheid zou hij gevoelige informatie gelekt hebben naar een groep Marokkaanse criminelen.
De Telegraaf meldt op basis van bronnen binnen de politie:
Binnen de politie wordt niet alleen gevreesd voor het lekken van informatie naar criminelen, zoals nu het geval zou zijn, maar ook voor het lekken van gevoelige informatie naar terreurgroepen. Dit omdat de scheidslijn tussen terroristen en criminelen soms flinterdun blijkt te zijn.
Dit alles komt mij bekend voor. Ik moest meteen denken aan het geval Ben A. Die werd na de moord op Theo van Gogh opgepakt.

Lees meer>>>


Joost Niemöller besluit zijn artikel met:

"We lijken weinig geleerd te hebben.

 Integendeel: Het belangrijkste probleem is volgens de overheid nu dat er te weinig Marokkanen bij de politie zitten. De poorten moeten wijder open. De selectie moet minder grondig. De veiligheid van Geert Wilders is dus minder relevant.

Dat is zeer verontrustend."

Dat is wel héél zacht uitgedrukt. Als je een man wiens leven wordt bedreigd door islamieten, laat bewaken door islamieten, dan zou je toch bijna gaan denken dat men er gewoon op zit te wachten tot die man iets overkomt? Vooral na het gebeuren met Pim Fortuyn...

Reken er maar op dat áls Geert Wilders het slachtoffer wordt van een moordaanslag, zijn politieke tegenstanders allemaal diep geschokt zullen zijn, aan zijn graf krokodillentranen zullen huilen en mooie woorden zullen spreken, en zich in het geniep in de handen zullen wrijven omdat ze hun belangrijkste politieke tegenstander kwijt zijn. Met een beetje geluk nog vóór deze verkiezingen, nietwaar, dames en heren?

O, en reken er maar vast op dat de moordenaar geen levenslang zal krijgen vanwege een of andere "verzachtende omstandigheid". Verwarde man misschien?