maandag 23 januari 2017

Obama koos de kant van de islam tegen Israël

Auteur, uitgever en senior editor van JPost.com Caroline Glick analyseert op meedogenloze wijze acht jaar pro-islam- en anti-Israëlbeleid van Barack Obama. Met de desastreuze gevolgen van dat beleid zit de wereld tot op de dag van vandaag opgescheept.

Transparant
President Barack Obama beloofde dat zijn regering de meest transparante in de Amerikaanse geschiedenis zou worden. En dat was ook zo. In ieder geval wat zijn beleid ten opzichte van de islamitische wereld betreft. Obama vertelde ons precies wat hij van plan was te doen en dat deed hij vervolgens. Obama was vastbesloten om tot de laatste dag door te gaan alsof hij nooit afstand van de macht zou doen. Hij beloofde zijn beleid ook de laatste week uit te voeren en daarna de geschiedenis in te gaan als Amerika’s meest duidelijke president.

Rechtvaardiging
In alle recente optredens van Obama was zijn boodschap er een van rechtvaardiging: ik kwam, ik heb successen geboekt en ik zal dat blijven doen. Ik vertegenwoordig de goede mensen, de mensen van morgen. Mijn tegenstanders vertegenwoordigen het manicheïstische, achterlijke verleden. Wij zullen hen altijd bestrijden en we zullen zegevieren.

Meer lezen>>>