zaterdag 9 januari 2016

HAHA. JUNCKER POEPT IN BROEK VOOR GEENPEIL


Goedemorgen. Dat is lekker wakker worden. Jean-Claude Juncker, het dikbetaalde drinkebroertje uit Brussel, is in totaalpaniek inzake het historische GeenPeil Referendum van 6 april aanstaande. In EU-orgaan NRC/Handelsblad [geen link, want dat willen ze niet] mag Reichsführer Juncker ongebreideld leeglopen en zijn angst voor de mondige Nederlandse burger ventileren. Volgens Juncker zou het koren op de molen zijn van populisten die de EU willen opblazen. "Laten we het referendum niet veranderen in een referendum over Europa", aldus Jean-Cleaudt. "Ik hoop van harte dat Nederlanders niet nee zullen zeggen om redenen die niets met het verdrag zelf te maken hebben."

Aldus GeenStijl

De grote verdienste van dit referendum is dat het, voor wie het nog steeds niet dóórheeft, weer eens duidelijk maakt dat de hele EUSSR een ondemocratisch megalomaan machtsproject is, waarin de mening van de burger er totaal niet toe doet. Onze eigen overheid probeert het referendum te ondermijnen door minder geld ter beschikking te stellen dan bij gewone verkiezingen, waardoor gemeentes het aantal stembureaus beperken in de hoop de opkomst te drukken. Dat je in een land als Nederland nota bene gedwongen bent om internationale OHDIR-waarnemers te laten komen om die obstructie tegen te gaan is ronduit beschamend!

Persoonlijk twijfel ik er niet aan dat onze regering ook bij een overtuigend "nee" de uitslag tóch weer naast zich neer zal weten te leggen. Des te meer reden om te gaan stemmen. Trek het masker van de nep-democratie maar van die schijnheilige koppen. We zijn al veel te ver afgegleden naar een nieuw feodaal tijdperk!

En laat Juncker maar eens nadenken over de woorden van John F. Kennedy:

"Wie een vreedzame revolutie onmogelijk maakt, maakt een gewelddadige revolutie onvermijdelijk".