donderdag 15 oktober 2015

EIGEN VOLK LAATST: Regering jat de eigen bevolking weer 1 miljard EXTRA af om gelukszoekers op te vangen

Kosten asielopvang gaan richting 1 miljard


AMSTERDAM - De kosten voor de opvang van asielzoekers gaan dit jaar richting 1 miljard euro. Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem zei dat donderdag bij BNR.

Dijsselbloem had eerder al gezegd dat er door de grote stroom vluchtelingen extra geld nodig is voor de asielopvang. Bij BNR zei Dijsselbloem dat het inmiddels om "hele grote bedragen" gaat. "Maar je kunt niet anders, je kunt mensen niet op straat laten slapen."

Lees meer>>> 


Let wel: 1 miljard EXTRA! Laten we namelijk niet vergeten dat een onderzoek van economisch onderzoeksbureau Nyfer in opdracht van de PVV al in 2010 had aangetoond dat de massa-immigratie van niet-westerse allochtonen Nederland destijds al 7,2 miljard euro per jaar kostte. Er is geen enkele reden om aan te nemen dat die kosten in de afgelopen vijf jaar zijn gedaald. Integendeel, omdat het aantal niet-westerse allochtonen in Nederland gestaag is blijven stijgen, mogen we aannemen dat de jaarlijkse kosten dus ook gewoon zijn toegenomen. Daar komt nu door de huidige tsunami van gelukszoekers alleen al dit jaar nog eens 1 miljard extra bovenop.

Intussen gaan onze ouderen er financieel en qua verzorging steeds verder op achteruit, moeten studenten nu lenen, worden mensen in de bijstand bij samenwonen gekort omdat ze kosten delen, en moeten we steeds langer doorwerken omdat  mensen met 65 AOW geven er blijkbaar ook niet meer af kan.

Dat voor deze extra kostenpost niet bezuinigd wordt, betekent dat de staatsschuld nog meer toeneemt, en dat dit bedrag later door onze kinderen en kleinkinderen opgehoest zal moeten worden. Dezelfde kinderen en kleinkinderen die straks ook opdraaien voor de kosten van de bijstand, waarvan, zoals we uit bittere ervaring weten, minstens de helft van deze gelukszoekers voor de rest van hun leven gebruik van zal gaan maken.

Ook Elsevier had destijds de kosten van de immigratie berekend en kwam, tot en met 2010, uit op een negatief saldo van 216,4 miljard euro. Wat hadden we met dat geld allemaal niet kunnen doen voor de eigen bevolking? Ouderenzorg, sociale woningbouw, ziekenzorg, daklozenopvang, onderwijs, leger, politie, veiligheid...

Hoelang pikken we het eigenlijk nog dat wij en komende generaties door onze eigen overheid bestolen worden ten gunste van mensen die hier niets te zoeken hebben en waarvoor we op geen enkele wijze verantwoordelijk zijn?

Update:

Het is blijkbaar nog erger dan gedacht: Dijsselbloem: kosten asielopvang 1 miljard. Fubar: gelul, kosten zijn 5 miljard