zondag 13 september 2015

Nederlands leger gaat bedje spreiden voor mohammedaans invasieleger

Leger nodig bij instroom 

door Jorn Jonker

De instroom van asielzoekers is momenteel zo groot dat het leger nodig is. Defensie gaat bedden neerzetten in een kazerne in Oirschot.

Dat vertellen ingewijden aan De Telegraaf. In de Brabantse kazerne worden 500 bedden neergezet. Deze noodmaatregel is nodig omdat de instroom deze week rond de 2400 is, is de verwachting.

Lees verder>>>

Voor de Nederlandse bevolking zou het een stuk beter zijn als onze manschappen aan de grens stonden om deze "vluchtelingen" terug te sturen. Je moet wel flink onnozel zijn om te denken dat ze allemaal uit Syrië komen, en bovendien zijn ze door een half dozijn veilige landen gereisd om bij ons te komen potverteren.

Minstens 75% van deze "vluchtelingen" bestaat uit jonge mannen van militaire leeftijd. Kunnen we erop rekenen dat eventueel voorradig oorlogstuig uit de kazernes verwijderd is, of moeten we ook nog bang zijn dat onze regering in al haar onnozelheid de jihadi's onder hen meteen ook maar van wapens voorziet?

En nu maar wachten tot de "dankbaarheid" van de "vluchtelingen" zich in de omgeving van de kazerne manifesteert in de vorm van overlast en hogere misdaadcijfers...