zondag 20 september 2015

Migrantenstroom naar Europa is geen toeval

De recent (vanaf de zomer van 2015) sterke toename van de migranten in Europa, is geen toeval. Het is gepland en georkestreerd door mensen van binnen de EU. Sky News meldde onlangs over handboeken (Sky Finds ‘Handbook’ For EU-Bound Migrants) die gratis worden verspreid aan migranten in Turkije. Deze handboeken bevatten alle informatie die migranten nodig hebben wanneer ze naar Europa komen, met inbegrip van alarm telefoonnummers in het geval ze in de problemen, ook op zee.

Het artikel vermeldt 2 websites Welcome to the EU en Watch The Med. Wij deden onderzoek naar de mensen achter de websites en hebben we het volgende gevonden:

De persoon die de Welcome to the EU website heeft geregistreerd heet Bernd Kasparek, met een PhD in Forensische Oceanografie, gespecialiseerd inzake migratie en grenscontroles, zoals u kunt zien in deze presentatie: On the boarders of (human) rights. Refugees and the ‘Fortress Europe’. Hij publiceert ook wel met Sabine Hess, Prof aan de universiteit van Göttingen. Hier is een presentatie van haar: Multi-situated Ethnography.

Deze mensen zijn vooral aan te treffen op communistische en groene websites, zoals in Duitsland bv: interview met Bernd Kasparek .

Lees verder>>>