zaterdag 4 juli 2015

Wat de (Duitse) media verzwijgen: De CIA en de countdown in Athene

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Een met de CIA verweven onderneming kan theoretisch naar willekeur de uitkomst van het referendum in Griekenland beïnvloeden. Want wie verzorgt morgen de IT-techniek bij het referendum. . .? Wat denkt u zelf. . .

Wanneer morgen in Athene de Grieken in het moederland van de democratie “Ja” of “Nee” zullen stemmen, dan worden de telling, de prognoses en de bekendmaking van de officiële einduitslag uitgevoerd door de IT-dienstverlener “Singular Logic” met zetel in Athene en Thessaloniki. De firma levert de software, de hardware en ook de Human Ressources – dus de mensen – voor alles wat in Griekenland met officiële verkiezingen heeft te maken.

En dat al jaren. En wel officieel in opdracht van de Griekse regering – gefinancierd door de Europese Unie, in overleg met de VS. Beter gezegd: met medewerkers uit het milieu van de Amerikaanse geheime diensten.

“Singular Logic” hoorde bij de Marfin Investment Group. Toen in december 2014 duidelijk werd dat “Syriza” in het vervolg in Griekenland zou regeren, verkocht de Marfin Investment Group “Singular Logic” aan de Amerikaanse investeringsonderneming KKR. In het management van KKR zit de voormalige chef van de CIA, David Petraeus.

Lees verder op de website van E.J. Bron