dinsdag 23 juni 2015

EIGEN VOLK LAATST: Holocaust-overlevenden en onderduikers raken zorg kwijt


'Mantelzorg? Deze mensen hebben niemand meer'
 Zes overlevenden van de Duitse concentratiekampen en onderduikers raken eind dit jaar door bezuinigingen hun zorgpakket kwijt. Mantelzorg is geen optie voor de negentigers. 'Hun familie is uitgemoord.

Lynn Wallis (92) oogt nog kwiek, maar haar loopje verraadt dat ze niet meer de jongste is. Wallis is, zoals veel Joodse medebewoners in het Haagse Mr. Visserhuis, getekend door het leven. ,,Ze heeft kind noch kraai,'' zegt Noor van den Bergh, directeur van het Joodse woonzorgcentrum - één van de twee in Nederland. ,,En zo zijn er meer.''

Lees meer: Algemeen Dagblad

Intussen hebben gedurende de maand mei maar liefst 1080 "zielepieten" uit Eritrea hier asiel aangevraagd. Volgens de PVV kost elke asielzoeker ons land Eur 36.000 per jaar. Maar ja, die mensen zijn natuurlijk écht zielig, nietwaar?

In de maand mei maar liefst 1080 asielaanvragen uit Eritrea; worden dit de Jihad-strijders van de toekomst?

Niet alleen wordt ons belastinggeld besteed aan buitenlanders terwijl we onze eigen oudjes in de kou laten staan omdat er zogenaamd geen geld is voor hun verzorging, dat geld-dat-er-zogenaamd-niet-is wordt nu ook nog eens besteed aan het verpesten van ons land voor ons nageslacht!!