woensdag 28 maart 2012

D66: Een hele groep mensen wordt onnodig weggezet...

Een meerderheid van de Tweede Kamer heeft dinsdag een motie van D66 gesteund waarin afstand wordt genomen van het Polenmeldpunt van de PVV. Men was van mening dat door het meldpunt voor Midden- en Oost-Europeanen een hele groep mensen onnodig wordt weggezet.

Onnodig? Echt?

Lees het verhaal van de Amsterdamse buurtregisseur John Beerman op GeenStijl:
"De laatste 1800 verdachten in onze regio waren als volgt verdeeld: Pools 317, Roemeens 253, Leetowers 206, Bulgaars 55, Nederlands 226, waarvan deels met een dubbele nationaliteit. Van deze 1800 hadden er slechts 117 een vast adres in Nederland."
      
Een van de "zegeningen" van het Schengen-verdrag waar onze Eurofiele elite maar liever de kop voor in het zand steekt. Een Polenmeldpunt is slecht, niet omdat groepen mensen die het er immers gewoon zelf naar maken zogenaamd worden weggezet, maar omdat het de aandacht vestigt op de vervelende kantjes van de EUSSR.

Bovendien: meten is weten, en hoe minder de Nederlandse burger weet, hoe beter het is voor onze elite. Geïnformeerde burgers die zij-die-het-beter-weten voor de voeten gaan lopen, je moet er toch niet aan denken?

Update: Plunderende bendes