vrijdag 8 april 2011

SENSATIE!!: Michael Mannheimer roept vanwege de islamisering van Duitsland op tot algemeen verzet van het Duitse volk

8 april 2011door E.J. Bron


De internationaal bekende journalist en islamcriticus Michael Mannheimer heeft vandaag opgeroepen tot algemeen verzet van de Duitse bevolking tegen het politieke establishment. Hij beroept zich daarbij op Art. 20 Abs. 4 GG. Dit artikel is uniek in westerse grondwetten en dient een herhaling zoals de machtsgreep van Hitler in 1933 te voorkomen. Maar leest u zelf!:


”Een openbaar appel aan alle vrijheidslievende burgers van Duitsland en aan alle mensen in ons land, die willen dat onze kinderen en kleinkinderen ook in de toekomst een leven in vrijheid en menswaardigheid kunnen leven:


Nadat nu ook de kerk de ergst mogelijke vijand omarmt die voor vrijheid, gelijkheid en broederschap van alle mensen voorstelbaar is, de islam, is nu het laatste bolwerk in het verzet tegen het mensenvijandige fascisme islam gevallen.


Tegen de wil van het Duitse volk werden miljoenen mensen binnengebracht, die onze culturele en civilisatorische verworvenheden verachten en onze Europese cultuur (die geenszins islamitisch, maar Grieks-Romeins en joods-christelijk beïnvloed is!) willen afschaffen ten gunste van het barbaarse systeem islam. In Duitsland en de rest van Europa werken moslims al tientallen jaren lang gestaag en met groot succes aan de overname van ons continent.

Lees meer op: Artikel7.nu

De oorspronkele tekst van Michael Mannheimer is te vinden als reactie #68 op het artikel: EKD-Chef: Islam nicht Friedenswillen absprechen.