zaterdag 5 juni 2010

Wat wil Hamas echt? Dit...Het dagelijkse leven in Sderot voor Operatie Gegoten Lood

Voor Operatie Gegoten Lood werden er vanuit de Gazastrook meer dan 3.000 raketten op Israël afgevuurd, sinds het staakt-het-vuren van 18 januari 2009 is dat aantal sterk afgenomen. Toch gaan de aanvallen nog steeds door, de teller staat nu op 369 Kassams en hoewel de meeste geen of alleen materiële schade aanrichten, vallen er ook doden. Op 18 maart 2010 werd bijvoorbeeld in Netiv Haasara, even ten noorden van de Gazastrook, nog een drieëntwintigjarige Thaise gastarbeider door een Kassam gedood. Het was de vijfde raketaanval binnen 48 uur. Geen wonder dus dat Israël een blokkade van de Gazastrook in stand houdt (dat ook Egypte de grens met Gaza gesloten houdt en bezig is daar een 10 kilometer lange muur te bouwen, daar hoor je natuurlijk bijna niemand over). Voor de invoer van al hun wapentuig is Hamas nu aangewezen op de talrijke smokkeltunnels.

Het enige doel van de zogenaamde humanitaire convooien naar Gaza is het breken en uiteindelijk opheffen van de blokkade, zodat Hamas ongehinderd meer en zwaarder wapentuig kan invoeren. Alleen maar om meer dood en verderf en terreur te kunnen zaaien over een groter deel van de piepkleine joodse staat.

Israël is het enige land ter wereld dat al járen onder vuur ligt en toch telkens als het zich gewapenderhand verdedigt door de internationale gemeenschap op de vingers wordt getikt. Daar is maar één enkele reden voor: Israël is de staat van het joodse volk. Net als in de jaren dertig van de vorige eeuw viert het antisemitisme weer eens hoogtij. Terwijl de wereld zich jaarlijks schijnheilig wentelt in droefenis bij de talrijke Holocaust-herdenkingen, werkt ze intussen actief mee aan het demoniseren van de joodse staat en het joodse volk. Wil deze generatie straks echt schuldig zijn aan een tweede Holocaust?

UPDATE
Eigenlijk best wel handig dat moslims geen enkele moeite hebben hun ware aard te tonen en voor hun antisemitisme uit te komen.

Mavi Marmara tegen de Israëlische marine: "Ga terug naar Auschwitz!"