donderdag 17 september 2009

De Amerikaanse media staan in hun hemd!

Op de website Big Government duikt de ene na de andere video op waarin James O’Keefe en Hannah Giles, een undercover team van jonge journalisten, laten zien hoe medewerkers van ACORN zonder ook maar met hun ogen te knipperen advies geven over het oprichten van een bordeel met minderjarige meisjes uit El Salvador.

Is dit schandaal groot nieuws in de VS? Ja en nee. Ja in Fox News en in de nieuwe media op het internet, en Welnee, ben je betoeterd in de oude media. Glenn Beck laat even fijntjes zien hoe de oude media de affaire proberen dood te zwijgen met een lijstje van het aantal keren dat ACORN bij deze media in het nieuws is geweest.Heel terecht vraagt Jon Stewart in onderstaande clip The Audacity of Ho's dan ook aan de "journalisten" van de oude media: "Waar waren jullie, verdorie?"

The Daily Show With Jon StewartMon - Thurs 11p / 10c
The Audacity of Hos
www.thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Political HumorHealthcare Protests


Linkse media die zwijgen over een linkse organisatie met connecties naar een linkse president. Met als gevolg dat Amerikaans belastinggeld ongestoord kan worden gebruikt om corrupte en illegale praktijken te bevorderen.

En hoe zit dat in Nederland?

Update: Meer details over de connectie Obama - ACORN:

Busted... Obama Lied About His ACORN Training Sessions

Obama Ran ACORN’s Training Classes