zondag 6 juli 2008

Non-moslims: erger dan beesten

Jamie Glazov interviewt Abul Kasem, schrijver en ex-moslim:
...
Kasem: Islam heeft heel weinig respect voor wat wij verstaan onder humaniteit. In de eerste plaats beschouwt de islam non-moslims niet als mensen. Het is daarom zinloos met de islam te praten over mensenrechten, gelijkheid voor de wet, godsdienstvrijheid, vrijheid van meningsuiting, democratische rechten, een door mensen gekozen regering, algemeen stemrecht, en elke universele verklaring van de rechten van de mens.

Daarom is het ook onmogelijk om met de islam te onderhandelen of compromissen te sluiten of permanent vrede te sluiten (zoals Israël en de Palestijnen of Kasjmir en India). Iedereen die ook maar een beetje menselijkheid, geweten en medeleven bezit zou ontzet moeten zijn over de islamitische theologie die ik hier vandaag heb gepresenteerd. Het wordt tijd dat de gehele mensheid beseft dat het houden van een inter-religieuze dialoog met de islam zinloos is. Zolang ongelovigen in de islam worden behandeld als dieren, is het onmogelijk voor hen gelijke rechten te hebben in een islamitische maatschappij.

De wereld moet deze waarheid inzien en zich verenigen. Echt, de wereld is permanent verdeeld in twee strijdende kampen: de wereld van de mensen (islam) en de wereld van de ‘beesten’ (non-islam). Laten we deze realiteit accepteren zonder tijd te verknoeien met eindeloze dialogen en doen wat we moeten doen om onze vrijheid en beschaving te verdedigen.

Lees het hele interview op: FrontPage Magazine