maandag 23 juni 2008

Verkrachters slaan toe in Brussel...

Op 12 juni jl. is in het Brussels Zuidstation Saint-Gilles om 21 uur - bij klaarlichte dag - een jongedame verkracht onder de ogen van andere treinreizigers en voorbijgangers.

Lola stapte rond 21 uur in het Zuidstation van de trein uit Waterloo. Zij begaf zich naar een geldautomaat toen twee Marokkanen haar plots op dreigende toon vroegen waarom ze geen hoofddoek droeg, 'zoals het hoorde'. Ze trokken vervolgens een mes en verkrachtten de jongedame midden in het station.

Lees de rest op: Kafir Harby

En het verhaal van de vader:

Gewoon in het station verkracht

Lola, 21 jaar, werd door twee mannen overvallen. Pendelaars zagen het, maar reageerden niet.

Sint Gillis. Tot ons spreekt een verontwaardigde, verscheurde en geschandaliseerde vader.

“Mijn dochter werd verkracht in het Zuidstation. In Brussel. De hoofdstad van Europa. En volslagen straffeloos.” We zijn 12 juni. “Mijn dochter kwam terug van Waterloo. Negen uur 's avonds. Toen ze de trein uitstapte, ging ze naar Bancontact. Een plek waar volk voorbijkomt. Nochtans is het daar dat het drama is gebeurd. “Midden in een station. Hoe is zoiets mogelijk?”, gaat de papa van de éénentwintigjarige Lola verder. “Twee man hebben haar verweten dat ze geen hoofddoek droeg. Mijn dochter is mooi. Ze is blond met blauwe ogen.”

In Flanders Fields

Dit is op 12 juni gebeurd. Het is nu 23 juni en in onze MSM heb ik in ieder geval nog niets gezien. Blijkbaar is ergens(?) door iemand(?) besloten er maar niet over te schrijven dat een autochtone vrouw in de hoofdstad van Europa niet meer zonder hoofddoek op een station kan rondlopen zonder verkracht te worden. De doofpot werkt nog prima...