donderdag 1 mei 2008

Europese leiders komen overeen Eurabia te stichten

Fjordman, 5 maart 2008

In haar boek over Eurabia heeft Bat Ye’or gedocumenteerd hoe Europese leiders al jaren stilletjes hebben gepland om Europa te laten samensmelten met de islamitische wereld. Dit werd scherp veroordeeld als een “samenzweringstheorie”. Slechts enkele maanden geleden verkondigde de Britse minister van Buitenlandse Zaken, David Milliband, openlijk dat uitbreiding van de Europese Unie ook het islamitische Midden-Oosten en Noord-Afrika zou moeten omvatten. De Franse president Nicolas Sarkozy en de Duitse Kanselier Angela Merkel zeggen praktisch hetzelfde. Het grootste verraad in de Europese geschiedenis is een feit, geen fictie. En dan te bedenken dat veel mensen Sarkozy steunden omdat ze dachten dat hij de islamisering zou “stoppen”. Nu versnelt hij deze juist:


Merkel and Sarkozy Find ‘Club Med’ Compromise (Der Spiegel, 4 March 2008)

De Duitse kanselier Angela Merkel en de Franse president Nicolas Sarkozy kondigden in een gemeenschappelijke verklaring aan dat ze een compromis hadden bereikt betreffende Sarkozy’s voorstel over een Mediterrane Unie. Op een gezamenlijk met Sarkozy gehouden persconferentie voegde Angela Merkel hier aan toe dat het resultaat de naam “Mediterrane Unie” zou moeten dragen en dat het “een project moet zijn van alle 27 lidstaten (van de Europese Unie).” Merkel refereerde hiermee aan haar standpunt dat alle lidstaten van de EU betrokken moeten zijn bij de onderhandelingen en het opstellen van een overeenkomst om een unie op te richten die grenst aan de EU – niet alleen die landen die grenzen aan de zee, zoals Sarkozy oorspronkelijk had voorgesteld.


The Eurabia Code

Hoe heeft men het klaargespeeld zo’n groot project als de creatie van Eurabia te doen slagen? Ik heb veel over die vraag nagedacht, en ik ben tot de conclusie gekomen dat juist die omvang tot succes heeft geleid. St. Augustinus vertelt het verhaal van een piraat die door Alexander de Grote gevangen werd genomen. “Hoe durf je op zee aan te vallen?” vroeg Alexander. “Hoe durf jij de hele wereld aan te vallen?” antwoordde de piraat. “Omdat ik het doe met alleen een klein scheepje word ik een dief genoemd; jij doet het met een grote vloot, en je wordt keizer genoemd.” Het is een kwestie van schaal. Als een groepje mensen in een land het democratische proces buiten spel zet en het volk hun eigen wetten oplegt heet dat een staatsgreep. Als ze dat doen op een heel continent heet het de Europese Unie.


The European Union and the Islamization of Europe

De Britse minister van Buitenlandse Zaken David Miliband verklaarde in november 2007 dat de Europese Unie eraan zou moeten werken landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika op te nemen. De EU brengt vrij verkeer van personen binnen haar grenzen mee. Als de EU zich uitbreidt naar het Midden-Oosten zullen honderden miljoenen moslims vrije toegang krijgen tot Duitsland, Italië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zweden en Tsjechië. Als Turkije lid wordt, betekent dit dat Grieken, Bulgaren en anderen die eeuwenlang tegen onderdrukking door Ottomaanse Turken hebben gevochten nu overspoeld zullen worden door moslims uit een zienderogen re-islamiserend Turkije. Hetzelfde geldt voor Polen, Hongaren, Roemenen en anderen die eeuwenlang tegen de moslims hebben gevochten. Verzoening ten opzichte van de islam is zo diep geworteld in het structurele DNA van de EU dat de enige manier waarop de islamisering van de EU kan worden gestopt is door de Europese Unie te ontmantelen. Totaal.

Vertaling van European Leaders Agree to Create Eurabia


Lees ook: Infographic-Concept-Mediterrane-Unie